skola.

Publicerat: 2013-11-28 | 11:21:07 i
Sitter i skolan nu och har engelska. Ser på nån knäpp film om typ "Jesus camp". :S Det är wierd hur allvarligt det är å vara kristen där!
Aja, lång dag idag. Slutar 3, hemma halv 4. Vila, sen till Taserud för öppet hus för å se när Anton svarvar kl 5. Jaja. Har inte mer å säga.
Puss & kram ♥



Ledig!

Publicerat: 2013-11-27 | 13:48:24 i Allmänt
Ledig idag för att det är onsdag! Har inte gjort något... Ätit, varit ute och rökt, tagit en dusch och så ska jag snart sminka mig. Älsklingen slutar kl 3 så blir forever alone ett tag. Imorgon är det skola imorn, vilket jag inte ser fram emot. Men lördag däremot kan det gärna bli! Då blir det ut med bästa Joel & Anton och förhoppningsvis Alexandra :) Från en sak till en annan, senare tror jag att jag och Ellinor skulle ta en fika på stan. Träffade henne igår, men det var inte så länge. Va på musikcafé som stage and preform hade, och fick såklart ett anfall så fick gå där ifrån. Var hos Antons brorsa Petter och fick fin mat! Göttä! 
Har inte så mycket mer att skriva, slänger in ett inlägg imorgon eller kanske senare! 
Puss & kram <3 

Bild från förut.(ser förjävlig ut, I know



*ingen rubrik*

Publicerat: 2013-11-24 | 12:07:33 i
Har faktiskt inte den blekaste aning om vad jag ska skriva. Men tänkte bara slänga in ett inlägg & kanske säga vad jag ska göra sen. Det låter bra, även fast det inte är intressant! ;) 
Sen så blir det ju tillbaka till stan då, eftersom skolan väntar imorn. Jippie! Eller ? huh. 
Just nu har jag suttit och kollat på blocket lite. Och jag vill verkligen ha en Macbook Pro..... Men varför ska den vara så fucking dyr. Jag vill vara rik i sånna här tillfällen! Fast, man får ju inte alltid sin vilja igenom. 
Har f*n ingenting att säga. Förutom typ..
Ha en bra dag! 
PUSS OCH KRAM♥
 

varför liksom?

Publicerat: 2013-11-23 | 15:21:48 i
Okej.. är jävligt trött på det mesta nu. Jag har ingen att umgås med..För vet inte var mina såkallade "vänner" har tagit vägen. Har inget att göra på dagarna. Det enda jag gör är att ligga i sängen.. Har ingenting emot att va med Anton såklart. Men man vill ju ha tjej kompisar mee. Iaf en. Ingen svarar, ingen hör av sig. Jag vet intr jag. Allt är bara jobbigt. Men nu ska jag inte klaga något mer. Soffläge idag. Godnatt ♡

uuusch..

Publicerat: 2013-11-18 | 08:42:08 i
Ligger i sängen nu, skulle egentligen till skolan idag men hade tandläkartid så ingen tess att åka dit å va där en timme. Det absolut jobbigaste är nu att jag kan inte svälja utan att det känns som att jag sväljer nålar. Och huvudvärk har man å.. Nu får det bli en varm kopp te med honung i för att försöka få det bättre!
Skriver senare, puss och kram ♥

Inte bra.

Publicerat: 2013-11-17 | 16:17:37 i
Hejsan. Hade en riktigt trevlig kväll igår.. tills min fot blev överkörd av bilen. Kan inte säga att den är snygg nu precis. Lite svullen och färgad, men men. Den är ju inte trasig iaf! Nu ligger jag i sängen och mår dåligt som aldrig förr. Mår illa, har ont i magen, ont i halsen och trött som fan. Mår som jag förtjänar då kanske. Har väl inte mycket mer att säga. Idag blir det sängläge kan jag lova. Och går inte ut förutom när det är dags för en cigg. Ha det bra, skriver senare.
Puss och kram ♥

Now I'm back!

Publicerat: 2013-11-16 | 19:17:17 i
Nu har jag internet igen, vilket betyder att jag kan börja blogga igen!
Just nu sitter jag bara i sängen och väntar på att mina älskade kompisar kan komma så vi kan dra ut och göra kvällen *legen...wait for it...dary!*
Såååå får försöka tat lugnt ikväll !
Men nu ska jag dra !
Skriver imorn!
Puss och kram♡

inget internet.

Publicerat: 2013-11-12 | 18:02:07 i
Hej har inte bloggat å grejer för har tyvärr inget internet.. Är i glava nu så har internet här men.. Mammsen fyller år idag så har ätit tårta å sånt! :) Sen blir det tillbaka till stan. Praktik idag har varit rätt lugnt. Många barn men timmarna gick snabbt! På fredag är ju sista dagen så tänkte baka kladdkaka på torsdag å ge barna på fredag :)
Har väl inte mycket mer att säga, får se när jag bloggar igen. Men ni får ha det så bra!
Puss och Kram ♥



på stan.

Publicerat: 2013-11-11 | 17:18:11 i
Har typ precis varit nere på stan med älskling, har inte köpt något eftersom har inte pengar till det just nu ;) Blev hemma idag eftersom jag upptäckte att mina pupiller var ovanligt stora imorse när jag stog och sminka mig. Så ville inte riskera ett anfall på dagiset. Tror jag har ett virus eller vad man ska säga. Eftersom jag har haft huvudvärk varenda dag i typ 2 veckor sen haft munsår och flera anfall + det där med pupillerna. Jaja, nu blir det myskväll med hjärtat mitt sen sova ordentligt eftersom det är praktik imorn.
Ni får ha en trevlig kväll, kanske slänger in ett kort inlägg senare.
Puss och kram ♡



Kalas!

Publicerat: 2013-11-09 | 22:11:07 i
Idag har vi firat min älskling som idag blev 17 år! Har varit fruktansvärt trött idag, vilket är lite tråkigt. Men såklart blev jag piggare nu på kvällen -.-'
Vet inte riktigt vad vi ska göra nu, kanske se på film. Hmmm. Vill ha film tips också. Se på nån ny film liksom. Kommentera gäääääärna om du vet nån. Har inte mycket mer att säga, så skriver imorgon ellee något!
Puss & Kram ♥

Bild på min älskling, Grattis hjärtat mitt ♡♡♡



hejhej!

Publicerat: 2013-11-08 | 15:07:56 i
tänkte slänga in ett snabb inlägg. Var hemma idag pga ett anfall imorse. var sedan oå apoteket hämta medicin. Sen köpte jag present till älskii som fyller år imorn. Och senare ska vi till klässbol. det var min dag idag. Skriver senare!
Haha puss och kram ♥

usch.

Publicerat: 2013-11-07 | 12:08:58 i
Ligger hemma i sängen, så blev det idag. Började med huvudvärk imorse direkt jag öppnade ögonen. Sen så kom illamående och jag har försökt att få i mig lite mat, men det känns som att det ska komma upp.. Aja, men imorn ska jag iväg till praktiken, bara att hoppas på att inte må såhär imorn. Fredag imorn å :) Vet inte riktigt vad det blir men, de lär man märka!

Skriver senare, ska se på film nu tänkte jag :)
Puss och kram ♥


Hehe snodde en bild från izzas instagram. Bild när nåra från min klass va på middag i slutet av nian. Om ni inte märker så är det jag som sitter till vänster längst fram med det super blonda håret ;) I miss u all.. ♡

hemma!

Publicerat: 2013-11-06 | 14:06:02 i
Har precis kommit hem från dagens jobb, och det är inte fel att lägga sig i sängen kan man säga! Udag har det varit rätt lugnt, inte behövt varit ute och det var bara 9 barn :) En unge va jätte söt förut, hon satt och pussla och börja sjunga på gangnam style. Då började jag le och så säger hon "vill du se dansen?" Så började hon dansa. Sköning asså. Idag blir det inte så mycket. Ska väl ner med pappa och hämta ut mediciner för det behövs! Sen äta och tänkte faktiskt ta en promenad senare, men lovar inget. Va ett tag sen nu, även fast jag går till praktiken varje dag så :) Har inte mycket mer att säga. Ha en fortsatt trevlig dag!
Puss och kram ♥


Gaaalen å ful bild men den bjur jah på!

*ingen rubrik*

Publicerat: 2013-11-05 | 22:36:50 i
Visste inte riktigt vad jag skulle använda för rubrik för vet egentligen inte vad jag ska skriva. Haft Antons brorsa här på besök. Alltid lika trevligt med hans onödiga fakta och konstiga kommentarer ;) Men nu blir det nog snart sov dags för mig och älskling!
Skriver imorn, har praktik men vill inte. orkar inte.. aja. 8 dar kvar ! Men kan ju inte säga att jag inte trivs för det vore en lögn. Har trivts riktigt bra faktiskt. Men måste ju säga att jag tröttnar lite ibland ;)
Skriver imorn igen. Sov så sött allihopa. Puss och Kram ♥



aldrig.

Publicerat: 2013-11-05 | 13:59:18 i
Tänk att man aldrig ska få se någorlunda bra ut! Vaknade imorse med
munsår på nästan hela överläppen.. Fyfan vad kul säger jag bara. Nu har man nästan precus kommit hem från praktiken. Va mycket barn idag, alltid lika jobbigt. kan det inte vara typ 3 st nån dag. Det vore förbannat gött. Aja. Nästa fredag är praktiken slut å då blir det tillbaka till skolan.. Det är jobbigt.
Vill ha jullov nu.

Aja, nu ska jag ta tag i disken sen slänga i tvättmaskinen. Fast innan det ska jag ta mig lite yoghurt och müsli.
Ha de gött, talk 2 u later.
Puss och kram ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!