hellu hellu!

Publicerat: 2011-03-31 | 20:22:14 i Allmänt
Sitter hemma hos bror min. Vart på tjejkväll på stan, men det sög. Kallt som fan vare å! Jay var där :D Såg hans huvud  och det räckte tycker jag ;D Men Linn skulle ju stå kvar där inne! Så jag och Madde gick t charlies sätte oss där occh värmde oss lite. fast jag frös mest. Tog ljuset som stog på bordet och höll i hela tiden xD

Jaja, idg var vi på skol expo om ni inte vet vad det är så äre att alla åttor ska besöka skolor i arvika och kolla på gymansium. Först var vi på solberga.. boring som faaan! Sen gick vi t taserud. Lite roligare där faktiskt. För man fick greja med saker. Sen hr jag bestämt vilken linje jag ska gå på ! FORDON ;) Haha, jag och emma ska gå där på taserud xD Gå med snygga blåa overåler (haha stavning) . Efter vi hade vart på taserud gick vi t stan. Då mötte jag david. så gick jag , carl och david t svea på nön jävla föreställning xd Som vi friskole barn skulle gå på men det söög så jag och david gick därifrån, gick t hugo ist ;d Sen.. åkte vi bil med en tjej :D Sen t busstation för david skulle med bussen.. Sen när han åkt gick jag med frida och karro t skolan. Sen jag och linn t rockskolan. jag linn och madde till stan ;p haha..aah that was  it ;d
herrå

good night!

Publicerat: 2011-03-30 | 23:19:38 i Allmänt
Ligger i sängen nu, ska sätta på en film och somna tänkte jag ;)
Imorn äre ju skol-expo. Vilket betyder att vi ska gå på 2 olika skolor och kolla på gymnasium. Solberga och sen Taserud.. Haha, kul .. eller hur ? ;d -.-. Hade beslutsångest förut hur jag skulle ha mitt hår. Får se om d blir en boll, toffs eller utsläppt.. Blir nog boll. Men kläder har jag väljt. Blev ett par ljusa treggings, huvtröja, 2 linnen strumpor och underkläder :)
Men skriver imorn efter skolan. haha om jag inte är jätte trött då med ... Jaja! PPusss ;*
sova dottis ;d

This could be the start of something new ♥

Publicerat: 2011-03-30 | 20:58:02 i Allmänt

Dålig update? Jode!
Men aja, igår var man ju på sjukhuset. Var verkligen jätte sleten och trött eftersom jag vart hela dagen i Karlstad. När vi ändå var där passade vi på att köpa nya skor till mig ;) Vart faktiskt jätte nöjd! Det blev ett par svarta Nike skor, med rosa text och märke :) ! Hehe!
Men tänkte ladda in bilderna från färjestad nu ;) puss! ♥













hejarklack!


AIK:s hejarklack ;) Bara massa poliser och ordnings vakter.



orkar inte ladda in mer bilder nu, men det får duga.!
Matchen slutade ju med 4-2 ;)


Go morgon.

Publicerat: 2011-03-29 | 11:06:16 i Allmänt
Tjoflöjt!
Ledsen för att jag inte skrev igår eller nånting. Men orkade verkligen inte. Och sov typ 4 timmar när jag kom hem från skolan. Jag var så jävla trött! Vet inte riktigt varför men. Idag ska jag in till sjukhuset. Det är därför jag inte är på skolan. Ska till Karlstad och göra såndär EEG. När dom sätter in massa sladdar i huvet på mig och jag ska sova i typ 10 minuter ;) Det roliga är att jag lyckas alltid somna? Jag förstår inte varför det går på sjukhuset men inte hemma. Men det är nog för att på sjukhuset är jag ju tvungen till att somna. Jaja nog om det!
Jag har bestämt mig för en sak, och jag vet att det är för att jag kollat på high school musical för mycket, sen 17 again. Men jag ninni karlsson, ska köpa en basket boll! Hehe, sen har jag mina planer. Jag ska köpa en basket boll, lite för skojs skull, man kanske blir duktig på det.. vem vet? Sen ska jag börjar träna! Gymma asså, typ sån träning. Och när jag är runt 20 års åldern ska jag flytta från landet! Jag ska flytta till USA, oavsett om jag har pöjkvän eller inte! Då får han gå med på det och vill han inte äre slut! Eller så får han stanna i sverige så får vi prata med typ skype.. Om det inte kommer något bättre då! :D Och har jag inte pöjkvän så ska jag skaffa mig en riktig snygging från hollywood eller nått sånt :D Eftersom alla är så snyyygga och heeta i hollywood typ ;)
Men aja.. mina framtidsplaner det :)
Hejdå, skriver när jag komme hem från Karlstad!

ps. Kanske kan få pappa till att köpa en basket boll idag? ´who knowes (aa'
puuusss!

Tidsinställt inlägg.

Publicerat: 2011-03-28 | 07:40:00 i Allmänt
Nu sitter man förmodligen i pappas bil påväg in till stan. Och får väl se vad dagen bjuder på, mestadels tråkig skola. Men aja,
jag skriver när jag är hemma!
puss babes *

God morgon :)

Publicerat: 2011-03-28 | 06:08:08 i Allmänt
Sitter i sängen nu, eller snarare ligger i sängen med mjukis byxor och tofflorna på mig. Tänkte ligga här en stund, ska åka med pappa in. Och vi åker väl vid halvv 8. jaja, kanske ska sova en liiiten stund till. Kanske 10 minuter.. Men vet inte, blir så trött ibland.. Nog bättre om jag är vaken.

Jaja, nu vare ju slut på sunt sinne veckan också. Tillbaka till vanliga skolan då..
Orka.

Jaja, skriver sen!
Pusshej!

jag vet inte längre.. ♥

Publicerat: 2011-03-27 | 23:53:11 i Allmänt

Nu ska jag nog försöka sova när klockan är 10 i tolv.. Har kollat på high school musical 1 och 2 nu.. Ska kolla på 3:an igen. Det blir gonatt filmen.. Ja mår inte bra känns det som, och inte *host hos sjuk* utan liksom.. i hjärtat. Det är nånting som inte stämmer, men har bara extremt svårt att veta vad det är.. Jag menar, aah... 
Jag vill inte att det ska bli så igen, att gå runt att fejka ett leende , det gjorde jag hela 2010 nästan.. Förutom då det var riktigt bra!
Men medans jag sitter och funderar ut vad det är.
Så ska ni sova , puss på er!

I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand♥


känslor , känslor , känslor. ♥

Publicerat: 2011-03-27 | 20:20:39 i Allmänt
Fan asså, måste man grina till precis varje "High School Musical" film? Är jag bara känslig? , eller finns det fler. Men det är nog för att det är både lycka och sorg. Men sen får man tanken. Tänk om detta NÅGON GÅNG, kunde hända i verkligheten... men så äre inte, det finns inte sånt i verkliga livet! :(
Jaja, bilderna kommer nog senare. För orkar inte nu, kanske inte idag. För jag är verkligen jääätte trött! :(

SM-final!

Publicerat: 2011-03-27 | 18:20:39 i Allmänt
YES! Nu blev det sm-final för färjestad! Och jag visste det. För färjestad ni äger! Hähä, tyvärr aik, HEJDÅ! :D Wooohooo! Now I'm vääääry häppy! ♥


här håller alla på, här håller alla på, här håller alla på fbk! ♥

Publicerat: 2011-03-27 | 16:54:31 i Allmänt
Nu spelar färjestad i globen mot aik, det står 2-1 till färjestad nu när första perioden är slut. Period paus nu alltså. Så jag passar på att blogga. Snart åker min flupp,flupp tillbaka till allingsås! :( Hon löper snart tror dom.. Hon har precis kommit hem tycker jag :(
Men aja , så äre!
Jaja! Är väldigt glad över att jag satt in mig så i ishockey. Men bara när det är färjestad som spelar! För som sagt:
Här hålller alla på, här håller alla på, här håller alla på FBK!!!!!! :D ♥

somna tidigt igår ;d

Publicerat: 2011-03-27 | 15:29:33 i Allmänt
Hejsan!
Skrev inget mer igår , eftersom jag somnade vid 10. Men var så  otroligt sleten. Nu har man typ precis suttit och grinat ihjäl mig till "High school musical 3: senior year" Det låter löjligt jag vet, men asså.. Man börjar bara tänka på hur det blir när vi ska sluta nian, asså jag kommer verkligen dö av gråt! För kommer aaaaldrig klara att skilja mig från alla underbara vänner från friskolan! :( Men man kommer väl över det efter ett tag, sen får vi aaldrig tappa kontakten med varann! Men sen i filmen är allt så gulligt och så, tänk om nått sånt kunde hända i verkligheten! Nu ska jag se på 1:an efter en 2:an , vet att jag egentligen skulle kollat på dom först. Men kunde verkligen inte hålla mig från 3:an eftersom vi såg den hos Amanda och Louise! Haha!
Bilderna kommer sen, de är iaf inne på datorn nu. Men orkar inte jämt nu, eftersom jag inte gått upp ur sängen än. xD
Men jag skriver sen, eller snart kanske . Ska se om filmen är klar snart!
Haha!
PUSSELIPUSS!

färjestad i mitt hjärta ♥

Publicerat: 2011-03-26 | 20:43:36 i Allmänt

Hej, kom nästan precis hem!
Kvällen igår var super prima bra :D Finns inte mycket att säga. Men ja, kolla på Louises blogg om ni vill se bilder http://loffsan.devote.se/ :)

Jääävlar vad färjestad är bäst iaf! Och AIK sugeeeer. Iaf , just nu! Haha! Dom har vunnit 3 matcher nu mot dom, vinner de nästa så blire final för färjestad ♥ You can't understand how happy I am. Asså jag tycker verkligen det är roligt att se på hockey, hmmm.. Även om inte sport är min grej så funkar det med Hockey :D Men det är för att hockey är mer intressant än vad fotboll och andra grejer är.
Ville bara säga att jag är grymt stolta över er fbk:are! Hihi! Jag litar på er ;) Ta hem detta sm-guldet nu!
Finns inte mycket mer att säga. Bilder kommer imorn, har sove typ 3-4 timmar inatt så jag orkar inte ladda in och sånt nu!
Men jag skriver sen igen!
pussselipuss! ♥

SM-Guld 2009 ♥

random bild.

♥♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=3KI5lwqrvoY&feature=related- Vi är fbk!
http://www.youtube.com/watch?v=3M8zrt5RQ-4&feature=related- Här håller alla på fbk.
http://www.youtube.com/watch?v=ZX6Zr3mKvtQ&feature=related- Intro låt. På den sköld du klär♥


hemmmaaaaaa!

Publicerat: 2011-03-25 | 16:33:21 i Allmänt
Nu är man hemma från skolan. Och dagens tema var som sagt "S.S " Det var kul, men såg på världens typ cepigaste film ;)
Nån tecknad film om sexual kunskap xD Jaja, orka skriva mer om dagen för d är bara tråååk.
Snart ska man äta, sen göra iordning sig för kommande kvällen :D Ska asså till Lollo och Amanda, typ på klass fest :D Kul! :)
Haha, skriver nog ett inlägg till sen, sen blir ingen uppdatering varken  idag eller imorn tror jag, eftersom det är färjestad match imorn med :D
Men vi höres, kanske synes ;) HEJDÅÅ!

Go mööran!

Publicerat: 2011-03-25 | 08:03:23 i Allmänt
Gomorgon!
Nu sitter jag i soffan hos syrran och klockan är 8. Ska snart gå till skolan tänkte jag, men först ska jag dricka upp oboyen :D Det är ju rätt chill då att man börjar typ 9 varje dag :M Haha!
Men jag vet inte vad jag ska skriva mer!
Men aja, vi höres!
Pusshaj!"
Have a nice day fooks!

Dålig update idag.

Publicerat: 2011-03-24 | 22:34:55 i Allmänt
Tjoflöjt!
Ledsen för den dåliga uppdateringen idag . Har inte haft  tillgång till dator. Men dagen har väl vart rätt normal, dagens tema var.. drooger alokohol och grejer xd Hehe! Imorgon blire sex & samlevnad ;)
Jo, har precis kommit hem till syrran från kyrkeby, det var en såndär show. Var där med Ellie. Det var kul, men drygt ibland. Sen kommer nåra jävla cepen och tar mina och ellinors platser, men vvi fick sen en ännu bättre platser :D
Jaja, finns inte mycket mer att säga. Jag hoppar över dag 8 eller vad det är eftersom jag inte har min dator.
Skriver imorn sötisar!
PUSSS!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!